ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;


Είμαστε πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με ένα κοινό στόχο: την αναθεώρηση του ελληνικού συντάγματος στη κατεύθυνση της λήψης των αποφάσεων απ’ τους πολίτες. Θα επιτύχουμε το στόχο μας με α. συλλογή υπογραφών β. συγκεντρώσεις γ. διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. Αν θέλετε να συμβάλλετε στείλτε email στο  dhmokratiatwra@yahoo.com.

This entry was posted in ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

  1. Ο/Η Πάρης Μάνιας λέει:

    Ο μόνος και άμεσος τρόπος για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι το διαδίκτυο…και η αμέσως επόμενη λύση είναι η καταστολή και κατάληψη του ισχυρότερου όπλου που διαθέτει το υπάρχον καθεστώς…η ΕΡΤ.
    Θα σας ακολουθήσω σε όποιο δρόμο και να πάρετε αλλά τις συνελεύσεις τα πεζοδρομιακά και τα κοινωνικά παντοπωλεία τα βαρέθηκα ρε παιδιά …φτάνει τα ανέλαβαν οι παπάδες τώρα και οι χρισαυγητες …και ο τελευταίος πατριώτης θα πουλάει αυγά μισοτιμής για να αποδείξει το «αλληλεγγυώμαι» του ενώ το καθεστώς των απατεώνων θα μας ρουφάει το μεδούλι με 23% όσο εμείς θα νομίζουμε οτι κάνουμε οργάνωση για λαϊκή συσπείρωση και κουραφέξαλα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s